Coaching

Coaching pszichológusként a vezetői feladatkör megértésében, a hatékonyabb munkateljesítmény elérésében, a lelki teherbíró képesség és céltudatosság erősítésében segítek.

Egyéni vezetői tanácsadást vagy csoportos tréninget választhatnak azok a cégek, intézmények, akik megkeresnek, elemi szervezeti érdekként kezelve a munkaerő mentális menedzselését.

Cél: a személyes fejlődés elősegítése, magánélet és hivatás egyensúlyának kialakítása, a személyes hatékonyság növelése, munkahelyi stressz kezelése. Ehhez a pszichológia a tudományos ismeretekkel és eszköztárral, a coaching gyakorlatorientált szemlélettel járul hozzá.

Forma: vezetői coaching, team-coaching, peer-coaching.

Munkamód: life-coaching, egészség-coaching, szerepelemzés.

Számomra mint coach számára nincs reménytelen eset, mivel a továbbfejlődés lehetősége mindannyiunkban benne rejlik. Megfelelő közegre van szükség a pozitív változás elindulásához, ezt nyújtja a segítő szakember. Első lépésként az aktuális szervezeti és élethelyzet feltérképezése a cél, ennek során a coachee aktív részvételére személyes igényeire építek. A továbbiakban pedig támogatója vagyok annak az alkotó folyamatnak, amelynek eredménye a felszabaduló belső energiák révén a saját helyzet újrastrukturálása és a saját szerep újrameghatározása.

Kérjen időpontot!

Youtube
Facebook